3/25/2018

Bitdefender Total Security 2018 Lisans Kampanyası Güncel

3 Aylık Lisans Kampanyası Güncel 2018



Bitdefender 3 Aylık Ücretsiz Lisans Kampanyası


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere güzel bir kampanyadan bahsedicez. Bildiğimiz gibi bilgisayarlarımız da kullandığımız antivirüs yazılımlarının en başında Bitdefender geliyor. Sizlere bugün bitdefender'in bizlere sunduğu "Bitdefender Total Security 2018" 3 aylık yasal lisans kampanyasını  paylaşmak için bir yazı hazırlık.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum 1 yıllık Bitdefender Total Security +5 kullanıcı aboneliği 200₺ gibi fiyatlardan başlıyor.

Bana soracak olursanız bu ücreti sonuna kadar hak eden bir yazılım, paranın hakkını veriyor, almayı düşünen arkadaşlara sonuna kadar tavsiye ederim.

Kampanyadan Nasıl Faydalanırım ?


Şimdi geldik lisans kampanyasına. Arkadaşlar ilk olarak aşyağıda verdiğim linke tıklıyoruz ve karşımıza kampanya ekranı geliyor, buraya (E Posta) adresimizi yazıyoruz, daha sonra "Şimdi Sahip" ol diyoruz. Ardından Hemen e posta adresimizi kontrol ediyoruz ve bitdefender tarafından gelen malini açıyoruz, orada bir indirme kodu olacak son olarak ona tıklıyoruz ve indirip kuruyoruz. İşte tüm yapmanız gereken bu kadar artık 3 ay boyunca hiç bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz..


Hatırlatma:
 Buna benzer kampanyalar sunuldukça sizlerle  paylaşmaya devam edeceğiz bizleri takip etmeye devam edin..


Bitdefender Total Security 2018 
3 AYLIK LİSANS KAMPANYA SİTESİ