3/09/2018

TURKCELL Goller Cepte İle Gol Sayısı Kadar İnternet Kazan

Hedi internet GB 2018

GollerCepte İle Her Hafta Hediye İnternet Kazanın



Merhaba arkadaşlar sizlere ilk defa  başlatacağımız TURKCELL hediye (Bedava) internet kampanyalarını paylaşma kararı aldık. Bundan böyle sitemizi takip ederek "Turkcell hediye İnternet" kampanyaların dan haberdar olabilirsiniz..
Evet arkadaşlar bugün İlk olarak GollerCepte ile nasıl hediye İnternet kazanılır ondan bahsedelim. Goller Cepte uygulaması bizlere çok güzel bir fırsat sunuyor. Nedir bu fırsat? GollerCepte uygulama her hafta ücretsiz internet kazanma şansı veriyor.
Nasıl mı ? seçtiğimiz bir takım üzerinden iddia oynar gibi bir maç seçiyoruz ve o maçta kaç gol olursa  (Her Gol 100 MB) olarak internet kazanıyoruz.

Kısaca özetlemek gerekirse deyelim ki X takımı ile W takımına bir iddia oynadık ve maç 2:2 bitti bu şu demek oluyor size bir hafta geçerli tam 400 MB internet kazandırmış oluyor.


Şimdi yapmanız gerekenleri size detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. İlk olarak GollerCepte uygulamasının telefonunuza indirin.
Not: bu uygulamanın Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, ve Trabzonspor uygulamalari mevcuttur isteyen istediğini takımın uygulamasını indirebilir..
EN ÖNEMLİSİ bu uygulamaya arkadaşlarınızı davet ederek günlük tam 500 MB internet kazanabilirsiniz.
(İNDİRİRSELER)

Uygulama ilk açıldığında  sizden telefon numaranızı girmenizi isteyecek. Numaranızı girin ve ilerleyin. Daha sonra telefonunuza bir onay kodu gelecek onay kodunuzu da girdikten sonra kurulum işlemi burda bitmiş oluyor şimdi geri kalanını sizlere resimli olarak anlatmaya çalışacağım..

Önemli not: Extra 500 MB kazanmak için GollerCepte'yi daha önce hiç indirmemiş kullanıcılar yorumlar kısmına telefon numaranı bırakırsa davet kodu göndererek +500 mb daha kazandırabiliriz.

"Yorumlar onaylanarak yayınlandığını için telefon numaranızı site yöneticileri hariç kimse göremez!"

Nasıl internet kazanılır ?
Sağ alttan Eğlence kısmına gelip Her gol 100 MB tıklıyoruz.

internet kazanma 2018
Buradan bir maç seçiyoruz ve oyna diyoruz.

Her gol 100 mb
Bu gelen uyarıya da tamam diyip biritiyoruz

 Kazandığım hediye İnternet 2018

Evet arkadaşlar maç oynandı ve tam 4 gol olduğu için toplam 400 MB internet kazanmış oldum

Bir sonraki hediye İnternet kampanyaların da görüşmek üzere....
Diğer İnternet kampanyalarını görmek için BURAYA TIKLA