3/28/2018

Ücretsiz VPN Premium Kampanyası 2018


Ücretsiz 1 Yıllık VPN Premium Yazılımı;

Kampanya duyurularına hız kesmeden devam ediyoruz. Bugünkü kampanyalı uygulamamız:"SEED4.ME."
Seed4.me yazılım şirketi bizler için 1 yıllık hediye yasal kullanım imkanı sunuyor.

Sağlam bir (VPN) programı yada uygulaması arayanlar için kaçırmaz bir fırsat diyebilirim.

Firma bizler için güzel bir Kampanya hazırlamış, bizlerde sizlere duyuru niteliğinde bir yazı hazırladık gereği duyduk..


 VPN Nedir Ve Ne İçin Kullanılır ?

VPN veya Sanal Özel Ağ, genelde başka bir ülkede bulunan başka bir ağa özel ve güvenli bir bağlantı kurmanızı sağlar. Bu, sanki o ülkeden bağlanıyormuşsunuz izlenimi verirken aynı zamanda verilerinizin istenmeyen kişiler, bilgisayar korsanları ve üçüncü kişiler tarafından görülmemesi için şifreli bir tünel oluşturur.

Bağlantınız şifrelenmiş bir tünel ile korunuyor, bu nedenle verileriniz meraklılar, bilgisayar korsanları ve üçüncü taraflar tarafından izlenemez. İnternet adını verdiğimiz dijital ormandaki en üst düzey koruma.

VPN'ler başlangıçta çalışanlar için ofis ağına uzaktan ve güvenli bir şekilde erişmenin bir yolu olarak kullanılmış olsalar da, SaferVPN, VPN'nin yararlarının herkes tarafından, herhangi bir aygıtta kolayca ulaşılmasını sağlar.


Nasıl Yararlanırım ?

Tek yapmanız gereken altta verdiğim linke tıklayarak kampanya sayfasına gitmek ve size uygun SEED4.ME yazılımına tıklayarak indirmek. İşte tüm yapmanız gereken bu kadar...


Kampanya Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın