6/26/2018

En İyi Haber Uygulaması - Tüm Gazeteler, Son Dakika haberleri 2018

Google Haberler Uygulaması


Tüm Haberler Tek Uygulamada!


Merhaba arkadaşlar sizler için yine güzel bir uygulama önerisinde bulunmak istedik. Bildiğimiz gibi bazılarımız güne  haberlere bakmadan gününe başlayamıyor.

Bizler sizin için güzel bir uygulama bulduk. Bilmeyenler için kısaca özetlemek gerekirse Google Haberler uygulaması ile en güncel haberler ve son dakika gelişmelerini anında görebilir ve haberdar olabilirsiniz..


Google Haberler uygulaması Android ve iOS platformda rahatlıkla bulabilir, veya konu altında bulunan linklerden ulaşabilirsiniz..

Google Haberler Uygulamasını Nedir ? Özellikler 2018

Google Haberler sizin için önemli olan haberler hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olmak amacıyla dünyada olup biteni derleyip düzenler.

Google Haberler ile şunları görebilirsiniz:


Özetiniz: Sizin için önemli olan her haberi takip etmeniz neredeyse imkansızdır. Özetiniz sayesinde sizin için önemli ve alakalı olan konuları kolayca takip edebilirsiniz. Özetiniz gün boyunca güncellenerek öğrenmeniz gereken ilk beş haberi (yerel, ulusal ve dünya içeriği de dahil) size gösterir.

İlgili tüm haberler: Tek bir dokunuşla haberlerin tam bağlamını anlayabilirsiniz. Google Haberler sayesinde bir haberle ilgili internetteki tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Google Haberler ayrıca farklı bakış açılarını, önemli olayların zaman çizelgesini, SSS'leri, önemli kişileri vb. vurgulayarak haberi sizin için düzenler.

Güvenilir kaynaklar: Çeşitli güvenilir yayıncılardan kaliteli içeriğe ulaşabilir ve daha önce hiç duymadığınız kaynakları keşfedebilirsiniz.

Google Haberler Uygulamasını İndir;

Android İNDİR

İOS İNDİR