7/29/2018

En Çok İndirilen Android Fal Uygulamaları 2018


En çok Kullanılan Fal Uygulamarı

Google Play'de En Çok Kullanılan Fal Uygulamaları


Bugün sizler için farklı bir yol izleyerek Google Store'da en çok indirilen (Fal Uygulamalarını) derledik. Sizler için hazırladığımız konumuzu inceleyerek en çok kullanılan ve en çok iyi yorum alan fal uygulamalarını görebilirsiniz..
Umarız ki bu konu hakkında araştırma yapan
takipçilerimiz için faydalı bir yazı olur..

Play Store'da En Çok İndirilen Ücretsiz Fal Uygulamaları



Sizler için derlediğimiz Android Platformda bulunan  en iyi fal uygulamalarını aşağıdan görebilirsiniz..

Not; Uygulamaları Detaylar Kısmına Tıklayarak Altta Çıkan ''Uygulamayı İNDİR'' bölümünden Google Play Yönlendirmeli İndirebilirsiniz..

1 - Faladdin - Sihirli Fal


En çok Kullanılan Fal Uygulamarı

Faladdin Sihirli Fal - Detaylar
- Kahve falı mı? Faladdin, günün her saati, dünyanın 128 ülkesinde sihirli bir fal deneyimi sunuyor. - Kahve fincanı ve tabağının fotoğraflarını çekip gönderin. - En hızlı ve gerçekci fal baktırma deneyimini tamamen ÜCRETSİZ yaşayın. - Diğer Fal uygulamalarını kullanmanıza gerek kalmayacak, çünkü henüz en iyi fal uygulaması ile tanışmadınız. Neden Faladdin ? - Sizin fincanınız, sizin fotoğraflarınız, sizin kaderiniz. Faladdin size özel yorum sunar. - Kahve Falı ve telve dışında Astroloji yeteneğini de kullanır. Burç özellikleriniz falınıza şekil verir. - Faladdin akıllıdır, sizi belli dönemlerde Dolunay hareketleri, astrolojik olaylardan haberdar eder. - Facebook ile kolayca üye olabilirsiniz.

Faladdin Sihirli Fal - Uygulamayı İNDİR

2 - Derya Abla - Kahve Falı


Derya Abla Kahve Falı - Detaylar
-Vazgeçemeyeceğiniz Özel Kahve Falı ve Tarot Falı Odaları Eklendi -7/24 fal gönderebilirsiniz. -Falınızı Niyetinize Göre Gönderin Ona Göre Yorumlansın -Fal Gönderirken Derya Abla Bilgilerinizi Hep Hatırlasın -1 Tuşla Üye Olun -Kahve İçemiyorsanız Sorun Yok, Sizin İçin Size Özel Hazır Fincanlarımızdan Birisi İle Fal Baktırın -Bütün Fal Sonuçlarınız Bildirim Olarak Telefonunuza Gelsin. -Derya Abla'nın Sesiyle Falınızı Dinleyin -Arkadaş Ekleyin,Arkadaş Ortamı Edinin ,Dertlerinizi Özel Olarak yada Herkesle Paylaşın ve Destek Alın Efsane Derya Abla'nın Kahve Falı , Astroloji ve Paylaşım Uygulaması. Her Zaman Dediğimiz Gibi: Dikkat! Bağımlılık Yapar. Bununla birlikte bir çok özellik daha eklendi. Derya Abla'nın tamamen ücretsiz Kahve Falı, Tarot Falı, İskambil Falı, Yıldızname , Günlük Burç Yorumları ve Rüya Tabirleri ve Sohbet uygulaması.İnternet aleminin en güzel fal mekanı. Her şey ücretsiz. Bayanlar için her şey burada.

Derya Abla Kahve Falı - Uygulamayı İNDİR

3 - Kaave Falı - Falcı Bacı

En çok Kullanılan Fal Uygulamarı

Kaave Falı Falcı Bacı - Detaylar
Kahvenizi içtiniz ama falınıza bakacak kimse yok mu? İster gece olsun ister gündüz, kahve fincanının ve tabağının fotoğraflarını telefonunuz ile çekip gönderin, Falcı Bacı kahve falınızı size özel yorumlasın. * Falcı Bacı'nın arkadaşları Melek Abla ve Jasmine ile tanışın! Aşk, ikili ilişkiler ve aile hayatı konularında uzman Melek Abla ve arkadaşlıklar, iş hayatı ve maddi geleceğin ile ilgili yorumları ile Jasmine fallarınızı bekliyor. * Falcınız Isabel ile tanışın! Daha detaylı ve uzun yorumlar isteyen kullanıcılarımız için Falcı Isabel tüm yeteneğini konuşturuyor. Bir niyet tutun ve gerisini Isabel'e bırakın. * Falcı Bacı'nın yoğun anlarında beklemekten sıkılan kullanıcılarımız için Altın Üyelik! Hemen şimdi Altın Üyelik'e terfi edin, Falcı Bacı herkesten önce sizin falınıza baksın, daha fincan masadayken falınız size ulaşsın. * Facebook hesabınız ile giriş yapın, fallarınız e-posta adresinize de gelsin! İster posta kutunuzda saklayın, ister arkadaşlarınıza gönderin. Özellikler: - Gönderdiğiniz fincan fotoğrafları binlerce şekil ve düzene göre incelenir. - Kendinizle ilgili verdiğiniz bilgiler doğrultusunda size ve burcunuza özel olarak yorumlanır. - Yorumlanan falları fincan fotoğrafları ile birlikte telefonunuzda saklar. - Kaave Falı sizi unutmaz, bilgilerinizi tekrar girmemeniz için hatırlar. - Facebook ile giriş yaparak tüm cihazlarınızdan fallarınıza ulaşırsınız. Fallar eğlenceli ve heyecan vericidir! Falcı Bacı'nın ve Isabel'in size özel kahve falı yorumları ile hem heyecanlanacak hem de eğlenceli dakikalar geçireceksiniz.

Kaave Falı Falcı Bacı - Uygulamayı İNDİR

4 - Fal Diyarı Kahve Falı

En çok Kullanılan Fal Uygulamarı

Fal Diyarı Kahve Falı - Detaylar

Uygulamamız ile neler yapabilirsiniz? * Fincanınızın fotoğraflarını göndererek ücretli ya da ücretsiz kahve falı baktırabilirsiniz. * Katina Aşk Falı ile ilişkiniz hakkında gözden kaçırdığınız detayları öğrenebilirsiniz. * Aynı zamanda Tarot Falı ve Yıldızname baktırabilirsiniz. * Uzmanlarımıza derdinizi danışabilir ve tavsiyelerini alabilirsiniz. * Rüyalarınızı yorumlatabilirsiniz. * Forum bölümünde arkadaş edinebilir, farklı insanlarla sohbet edebilir ve bir çok konuda paylaşımda bulunabilirsiniz. 


Fal Diyarı Kahve Falı - Uygulamayı İNDİR