8/05/2018

Haftada 2 Kez İnternet Kazanma Şansı - Turkcell GNÇ Çatlat Kazan

Gnç Çatlat Kazan Kampanyası Nedir ? Haftada 2 Defa İnternet Kazan

Turkcell GNÇ Çatlat Kazan Kampanyası 2018


Turkcell hediye İnternet kampanya duyurularına bir yenisini daha ekliyoruz. Bugünkü kampanyamızın adı (GNÇ Çatlat Kazan) Bildiğiniz gibi Turkcell gençleri düşünerek kurduğu GNÇ servisi güncel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu yeni kampanya ile 26 yaş altı Turkcell aboneleri hafta iki defa internet kazanma şansını yakalayacak..!
Yeni Kampanyardan anında haberdar olmak için sayfanın en alt kısmında bulunan E-posta Abone Bülteni bölümünü katılarak yeni Kampanyardan anında haberdar olabilirsiniz..


Turkcell GNÇ Uygulaması Nedir ? Yaş Sınırı Var mı ?


Turkcell'in sunmuş olduğu GNÇ servisi tamamen ücretsizdir ve 26 yaşını aşmamış gençlere özel olarak kurulmuştur. Eğer sende 26 yaşının altındaysan GNÇ uygulamasına giriş yaparak gençler için özel olarak hazırlanmış kampanyaları görebilir ve bu kampanyalardan faydalanabilirsin..


GNÇ Çatlat Kazan Nedir ve Nasıl İnternet Kazandırıyor ?


Çatlak kazan kampanyasından yararlanmak için öncelik GNÇ uygulamasına giriş yapın. Daha sonra çatlak kazan kampanyası bölümüne gelerek kampanyaya katılım sağlayın. Buradan sonra sistem otomatik olarak size haftada 2 defa yararlanabileceğiniz bir haftalık çatlatma günleri sunacak. (Örneğin; cuma ve pazar günleri gibi.) Sunulan günlerden seçim yaparak ilerliyoruz ve kampanyaya ücretsiz katılım işlemimiz tamamlanmış oluyor. Seçtiğiniz hediye günleri geldikçe GNÇ uygumayasına girerek yumurtaları çatlatabilir ve ücretsiz internet kazanma şansını yakalayabilirsiniz..


Turkcell GNÇ Çatlat Kampanyası - Video



Çatlat Kazan Kampanyası ile Sunulan Hediyeler;

Hediyeler Detaylı Bilgi
1 Saat İnternet Bilgilendirici sms geldikden sonra 1 saat boyunca 1GB İnternetinizi Kullanabilirsiniz.
Yarım Saat İnternet Bilgilendirici sms geldikden sonra yarım saat boyunca 1GB İnternetinizi Kullanabilirsiniz.
1 TL'ye 1GB İnternet Abonenin 1 TL karşılığında Göndereceği aktivasyon sms ile 24 saat boyunca 1 GB Hakkı Tanınır.