3/13/2020

En İyi 10 Yabancı Netflix Dizisi 2020

Netflix Dizileri

Netflix'de En Çok İzlenen 10 Dizi Hangisi ?


Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşkar bugün sizler için güzel bir konu  hazırladık. Konu başlığından da anlayacağınız üzere Özellikle Netfliz tutkunlarını ilgilendiren  bir konu :)

Bugün Netflix'de en çok sevilen, yani en çok izlenen 10 yabancı diziyi sizler için listeledik.

Umuyoruz ki bu konu hakkında araştırma yapan arkadaşlarımız için yararlı bir yazı olur.



10. NARCOS;

Netflix en çok izlenen dizileri 2020

Narcos: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Kolombiya’nın dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gerçek hayatını konu alan Narcos (Narkoz) dizisi; IMDb puanı, konusu ve oyuncularıyla şaşkınlık yarattı. 2 sezon boyunca soluksuz izlediğimiz; Netflix'de yayınlanan Narcos adındaki bu Pablo Escobar dizisi, konusu, oyuncuları, karakterlerinin gerçek hayattaki halleri, fragmanları ve müzikleriyle huzurlarınıza geliyor.
HEMEN İZLE

9. Vikingler;

Vikingler 2020 En çok izlenen


Vikingler: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Dizi izleyiciyi mükemmel bir gerçeklikle 8. Yüzyıla götürürken, tarihi ve geçmişte kurulan uygarlıkları merak eden izleyicileri büyük bir maceraya sürüklüyor. Barbar olarak bilinen Vikinglerin aralarına girdiğimiz, yaşamlarından kesitlere şahit olduğumuz, savaşlarında kendimizi en önde savaşıyormuş gibi hissettiğimiz bir diziye şahit oluyoruz. Genellikle efsanelere konu olan ve üzerlerine birçok kitap yazılan, birçok film çekilen bu barbar topluluk; haklarında birçok kez yazıldığı gibi geldikleri yerleri yakmaya, yağmalamaya ve karşılarına çıkan her şeyi yıkmaya devam ediyorlar. 

8. Sherlock;

Sherlock En çok izlenen yabancı dizi

Sherlock: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Sherlock Konusu, Oyuncu ve Karakterleri. Sherlock dizisi, Arthur Conan Doyle'nin anlattığı hikayelerin televizyon yapımıdır. ... Şehirde cinayetlerin peşine düşen polis teşkilatının dahi bir beyne sahip olan Sherlock Holmes ve ev arkadaşı Doktor Watson'dan aldığı yardımlarla cinayetlerin çözümlenmesini konu almaktadır.

7. Dark;

Dark En Çok İzlenen Yabancı Dizi 2020


Dark: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Dark dizisi, Winden isimli bir Alman kasabasında iki çocuğun kaybolması üzerine gelişen olayların bir anda geçmiş ve gelecek keşmekeşinde kaldığınız radyoaktif sızıntılar ve zaman makinesine şahit olacağınız birçok etkeni konu ediniyor.
 HEMEN İZLE
 
6. Lost in Space;

Lost in Space En iyi Yabancı Dizi 2020

 Lost in Space: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Lost in Space, ilk bölümün ilerleyen sahnelerinde anlaşılacağı gibi insanlığın belki de şu sıralar en büyük yok oluş komplo teorisine dayanıyor. Henüz tam olarak anlaşılmayan bir nedenden dolayı Dünya’ya çarpan bir nesne yaşamı tehdit etmektedir. Bu yüzden insanoğlu artık yeni yerler keşfetmek zorundadır. 2046 yılında bazı seçilmiş aileler belirlenen yerlerde öncü koloniler kurma amacıyla Jupiter adı verilen bir uzay gemisi grubuna yerleştirilir. Bu uzay gemisi grubu tek bir büyük gemiye bağlı şekilde ilerlerken, sebebini bölümde öğreneceğiniz bir nedenden dolayı kaza geçirir ve Jupiter grubu dağılır. Robinson’ları taşıyan Jupiter 2 gemisi, onların daha önce bilmediği bir gezegene düşer. Bu gezegende yaşam şartları o kadar zordur ki tek moral yükselten şey havanın solunabilir olmasıdır. Fakat görünen o ki Robinson’ların tek dertleri zorlu yaşam şartları olmayacaktır.
 HEMEN İZLE

5. Locke & Key;

Locke & key 2020

Locke & Key: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Dizi, babalarının öldürümesinden sonra Maine'deki eski evlerine dönen 3 kardeşin hikayesini anlatıyor. Kardeşler eve döndükten bir süre sonra, onlara birçok güç ve yetenek veren mucizevi anahtarları oldığunu fark ederler.
 HEMEN İZLE

 4. Stranger Things;

En çok İzlenen 10 Yabancı dizi 2020

Stranger Things: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Stranger Things, kaybolan arkadaşlarını aramaya başlayan 3 çocuğun ve onlara yardım eden insanların hikayesini konu alan bir amerikan bilim kurgu hikayesidir. Konusu kadar başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide, macera ve doğaüstü olayların sürekliliği, izleyiciyi etkisi altına alıyor.
 HEMEN İZLE

3. The 100;

En iyi yabancı dizi listesi 2020
 
The 100: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
The 100, Kass Morgan'ın yakında çıkacak olan aynı adlı kitap serisinden uyarlanan bir kıyamet sonrası draması. 97 yıl önce nükleer Armageddon, Dünya'nın büyük bir kısmını yok etmiş, birçok medeniyeti çökertmiştir. Hayatta kalan 12 farklı ulustan, toplam 400 kişi ise dünyayı terk etmiştir.


 2. Peaky Blinders;

Peaky Blinders dizi

Peaky Blinders: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
Dizide Birinci Dünya Savaşı sırasında devlete karşı gelen bahis çeteleri, komünistler ve devlet arasındaki husumeti konu alınıyor. ... Çetenin lideri ise her zamankinden daha acımasız olmaya başlıyor. Başrolde kimler yer alıyor? Peaky Blinders dizisinin başrolünde Cillian Murphy,Sam Neill,Helen McCrory yer almaktadır.
HEMEN İZLE

1. La Casa De Papel;
  
En çok İzlenen Netflix Dizisi 2020
 
La Casa De Papel: Dizi Konusu ve İzleme Bağlantısı
La casa de papel. Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.
HEMEN İZLE