4/03/2018

Google Play Store'da En Çok İndirilen 5 Oyun 2018

En iyi 5 Oyun 2018


 Google Play Store'da En Oynanan Oyunlar 2018


Merhaba arkadaşlar bugün sizler için, Google Play Store'da en çok indirilen 5 ücretsiz oyunları derledik. Benzer konular gelmesini istiyorsanız  konu altında bulunan emoji tepkileri ile ifade brakmayı ihmal etmeyin.

1. Clash Royale


En çok oynanan oyunlar

Arenaya Gir! Clash of Clans'in yaratıcılarından Royale'ler, en sevdiğin Clash karakterleri ve kat kat fazlasının başrolde olduğu gerçek zamanlı çok oyunculu bir oyun geliyor.

Bildiğin ve sevdiğin Clash of Clans birlikleri, büyüleri ve savunmaları ile birlikte Royale'leri içeren düzinelerce kartı topla ve yükselt. Royale'ler Prensler, Şövalyeler, Yavru Ejderhalar ve daha fazlasından oluşuyor. Düşman Kral ve Prensesleri kulelerinden indirerek rakiplerini yen ve Kupalar, Taçlar ve Arenada zafer elde et. Bir Klan oluşturup kartlarını paylaş ve kendi savaş topluluğunu oluştur.

Clash Royale  İndir

2. Last Empire-War Z (Beta)

En iyi Oyunlar 2018
 Dünyanın her yerinden yüz binlerce oyuncuyla, aynı haritada, zombilere karşı amansız bir savaşa var mısın?

“Last Empire-War Z” her ülkeden oyuncunun aynı haritada mücadele edebildiği, son zamanlarda yapılmış en iyi strateji oyunlarından birisidir. Hayatta kalan bir kaç savaşçı ile şehrini kur, bayrağını as, hem zombilere hem de diğer oyunculara karşı üstünlük kur!

Last Empire-War Z (Beta) İndir


3. Clash of Clans

En iyi oyunlar

Dünya çapında milyonlarca oyuncuyla bir araya gelin, köyünüzü kurun, klanınızı güçlendirin ve destansı Klan Savaşlarına katılın!

Bıyıklı Barbarlar, ateş topu atan Büyücüler ve pek çok benzersiz birlik sizi bekliyor!

4. Hitman Suikastçi (Hitman Sniper)Hemen indir 2018
EN İYİ SESSİZ SUİKASTÇI SEN OL
Hitman Sniper'da Ajan 47'nin rolünü üstlen ve cep telefonundaki en büyük keskin nişancı deneyimini yaşa.


5. Temple Run 2 (Beta)
En iyi oyunlar 2018
Milyonlarca indirme üzerinden Temple Run, mobil oynanmak üzere yeniden. Şimdi, atlama torna ve Temple Run 2'de Sevdiğiniz sürgülü, canlandırıcı daha fazlası çalışan olsun!

Temple Run 2 (Beta) İndir