4/04/2018

En iyi Android Bakım Onarım Uygulamaları 2018

En iyiler

En İyi Android Bakım ve Hızlandırma  Uygulamaları 2018



Merhaba  bugün Android telefonlarımız için en iyi hızlandırma, temizleme, ve bakım uygulamalarını sizler için derledik. Bu tür konuların gelmesini istiyorsanız konunun altında bulunan emoji bölümüne gelerek ifade bırakmayı unutmayın..

1. Clean Master - RAM Temizleyicisi ve Antivirüs 

Clean Master - RAM Temizleyicisi

Özellikler;

Clean Master, telefonunuzu yavaşlatan gereksiz, artık ve önbellek dosyalarını kaldırarak depolama alanınızı açmaya yardımcı olur.

Profesyonel temizleyicimiz ile, yanlış dosyaları silme konusunda endişelenmeden Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarındaki önbellek verilerini temizleyerek çok daha fazla alan açabilirsiniz.

 ÜCRETSİZ ANTİVİRÜS

AV-TEST tarafından 1 numara seçilen Clean Master'ın ücretsiz antivirüs motoruyla telefonunuzu virüslerden, truva atlarından korur ve gizliliğinizi korumak için tüm uygulamalarda (önceden yüklenen veya yüklenmeyen) virüs taraması yapar, virüsleri engeller ve kaldırır!


Özel Fotoğraflar - Fotoğraf Kasanız

Özel Fotoğraflar, fotoğraflarınızı kilitleyerek korur. Özel Fotoğraflar ile, fotoğraflarınızı güvende tutabilir ve gizliliğinizi koruyabilirsiniz.
 Wi-Fi GÜVENLİĞİ

Clean Master'a, sahte Wi-Fi'ları ve yetkisiz bağlantıları algılamak için Wi-Fi Güvenliği özelliği eklendi. Telefonunuzu güvenli olmayan ortak Wi-Fi'lardan uzak tutun.


 TELEFON HIZLANDIRMA

Tek Tıkla Hızlandırma, RAM'i boşaltarak telefonun hızlanmasına yardımcı olur. Telefonunuzu hızlandırdıktan sonra ne kadar hızlı olduğunu görmek için bir hız testi çalıştırabilirsiniz.


 PİL TASARRUFU

Clean Master, çalışan uygulamaları uyutarak pil gücünden tasarruf etmeye ve pil ömrünü uzatmaya yardımcı olur.


2. AMC Security - Hızlandır

AMC Security - Hızlandır

Özellikler;


Tarama ve Temizleme
AMC Security telefonunuza eniyileme ve daha çok serbest alan kazanma olarak iki tür tarama sağlar. Bir-dokunuşluk akıllı tarama, tüm önbellek çöpünü, gizlilik kayıtlarını, artakalan dosyaları, işe yaramayan AKP dosyalarını temizlemeye yardım eder ve çalışan uygulamaları sonlandırır. Derin Tarama, ekstra büyük dosyaları, indirilen dosyaları ve küçük resimleri temizleyerek cihazınızın verimliliğini en üst seviyeye çıkartır.

Mobil Telefon Hızlandırıcı
Cihazınızı bir dokunuşla hızlandırmak için artalanda çalışan uygulamaların durdurulmasına ve RAM’ınızın (belleğinizin) temizlenmesine yardımcı olur.

Oyun Hızlandırıcı
Oyun hızınızı ve deneyiminizi, ayrıca gecikmesiz düzgün oyun oynamayı geliştirir.

Güç Arttırıcı
Daha çok bellek serbest bırakmak için otomatik-tekrar başlayan uygulamaları sonlandırır.

Pil Koruyucu
Başlangıç Kipi ve Doruktaki Kipler, Gündüz ve Gece Kipleri daha çok telefon pili tasarrufu için yardımcı olur.

Dolandırıcılığa-Karşı
IObit Bulut Servisi, , dolandırıcılık yaptığını algıladığı siteye girdiğiniz zaman, gerçek zamanda güncellenen eklenti sağlar ve hileleri dışarıda tutmanıza yardım eder.

Hırsızlığa-Karşı
Diğer bir cihazdan ‘alarm#’ ve şifre içeren mesaj göndererek kaybolan cihazınızı kilitlemeye ve uyarmaya yardım eder. Eğer yukarıdaki yol cihazınızı bulmada başarısız olursa, siz hala verilerin yerini uzaktan belirleyip silebilirsiniz.

Ödeme Koruyucu
Taklit uygulamalarn bulunmasına yardım eder, şöyle ki; para çalınmadan önce programı kaldırabilirsiniz. Bir ödeme uygulamasını çalıştırdığınız zaman, artalanda tüm sürede size korumaya devam eder.

Gezinti Koruyucu
Kötücül, kötü niyetli URL ve sahte içerik içeren web sitelerini engeller ve tehlikeye doğru giderken IObit Bulut Servisi tarafından anında uyarır.

Güvenlik Koruyucu
Wi-Fi’nin kriptolama yolunu, ARP yanıltma sinyalini, ve hatta MITM denetleyerek Wi-Fi Güvenliğini etkinleştirmeyi hatırlatır. Ayrıca, diğer önemli cihaz ayarlarını inceler ve güvensizlik önerisi verir.

Arama/SMS Engelleyici
Rahatsız edici ve istenmeyen aramaları ve mesajları engelleyin.

Gizlilik Kilitleyici
Gizliliğinizi koruyun ve verilerinizi meraklı gözlerden uzak güvende tutun.

Uygulama Yöneticisi
Daha çok stok alanı serbest bırakmak için tüm uygulamaları ve APK dosyalarını yönetin.


3. 360 Sec
urity Lite


360 Security Lite

Özellikler;


360 Security Lite bir yandan cihazını virüs ve Truva atlarına karşı güvenli bir şekilde korurken, diğer taraftan da arka plan uygulamalarınızı, bellek alanı, atık (ön bellek) dosyaları ve pil gücünüzü optimum hale getiren hepsi bir arada hız artırıcı ve antivirüs özellikleri sağlayan optimizasyon ve güvenlik uygulamasıdır.

1) En Düşük Güç Tüketimi – 1 GB'tan daha az hafızaya sahip telefonlar için özel olarak tasarlanmıştır2) En Küçük Yükleme Paketi (7MB) – En az yer kaplayan mobil güvenlik ve optimizasyon aracı3) Numaralı Antivirüs Motoruna Sahip – 300 milyon kişinin güvenini kazandı
Telefon Hızlandırıcı ve Güç Tasarrufu - 1 GB'tan daha az hafızaya sahip telefonlar için tasarlanmış ilk uygulama
Hızlandırıcı - Hafızayı en iyi seviyeye getirip telefonu hızlandırın. Hafızayı (RAM) temizleyerek hızı artırıp performansı iyileştirin.
Android İstenmeyen Dosya Temizleyici – Telefonun performansını artıran en güvenli temizleme motoru

4.SD Maid -Sistem Temizlik Aracı

SD Maid -Sistem Temizlik Aracı

Özellikler;


 Tam teşekküllü dosya gezgini ile tüm cihazınıza göz atın ve dosyalarınızla işlem yapın.

 Sisteminizden gereksiz dosyaları kaldırın.

Yüklü kullanıcı ve sistem uygulamalarını yönetin.

 Önceden kaldırılmış uygulamaların kalan verilerini bulun.

İsme, içeriğe veya tarihe göre dosyaları aratın.

Cihazınızın belleğinin ayrıntılı bir özetini görün.
 Veritabanlarını iyileştirin.
Gerçek dosya temizliğini yapın ve diğerlerinin "önbellek temizleme" diyebileceği işlemin yerini alan gözden çıkarılabilecek dosyaları kaldırın.
 İsim veya konum farketmeksizin yinelenen resimleri, müzik dosyalarını veya belgeleri bulun.
 Ekran araçları ile ya da belirli bir program dahilinde araçları otomatik çalıştırın.