6/20/2018

En İyi Ücretsiz Android Çiftlik Oyunları 2018

Farm oyunları 2018


En İyi Android Çiftlik Oyun 2018


Merhaba arkadaşlar bugün sizler için Android platformunda bulunan en iyi  farm ( Çiftlik Oyunları ) uygulamasını derledik.

Bu gibi konuların sürekli gelmesini istiyorsaniz konu altında bulunan emoji bölümünden ifade bırakmayı ihmal etmeyin..

1 - Farmville 2 Köy Kaçamağı;

En iyi Çiftlik Oyunları 2018
FarmVille 2'de hayallerinizdeki çiftliği yaratın, yaratın ve besleyin. Çeşitli ilginç karakterler ile etkileşime girecek, özel ürünler yetiştirip kilidini açacak, hayvanlara özen gösterecek ve çiftliğinizi canlı hale getireceksiniz. Komşularınızla ticaret yapın, arkadaşlarınızın çiftliklerine katkıda bulunun ve çiftçilerle birlikte çalışmak için bir Co-op'a katılarak ortak bir Sipariş Panosunu tamamlamaya ve büyük ödüller için Co-op Teslimat Haritasındaki ilerlemeye güvenebilirsiniz!


2- Hay Day;

En İyi Çiftlik Oyunları 2018
Gelmiş geçmiş en güzel çiftçilik oyunu, cep telefonlarının ve tabletlerin vazgeçilmezi olan Hay Day'e hoş geldin. Tam tamına 122 farklı ülkede en çok oynanan oyun olan Hay Day'i tamamen ücretsiz oynayabilirsin.


Burada topraklar çok verimli, komşular yardımsever ve hayvanlar da pek bir neşeli ve esprili! Burası çok özel bir yer. Yağmur yağmaz, kervan geçmez ama ekinler de ölmez. He bir de dünyanın en tatlı ve komik hayvanları buradadır.

3 - Bizim Çiftlik Sahil;

En İyi çiftlik Oyunları 2018
Kendine özgü ve mükemmel çiftliğini Bizim Çiftlik Sahilde hazırla ve en iyi çiftçi olabilmek için arkadaşlarınla yarış!

Bizim Çiftlik Sahil güzel ve eğlenceli bir çiftlik oyunudur. Çiftlikte yapılacak görevler vardır ve hiçbir zaman sıkılmazsın! Çiftliğindeki Zeytingöz gibi sevimli hayvanların bakımını yap. Ekinleri büyüt ve güzel kârlar karşılığında onları markette sat. Sahilde kendi gemini tasarla ve komşularına hava at! Güzel çiftlik yarışını kazan ve dünyadaki tüm çiftçilere en güzel çiftliğin sende olduğunu kanıtma!



4 - Farming Simulator 14;

En iyi Çiftlik Oyunları 2018
Kendi tarlalarınızın kontrolünü yaparak, ekip biçeeğiniz ve hasat toplayacağınız oyunda son derece keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Gerçek firmaların traktörlerini kullanarak oynacağınız tarımcılık oyununda, tüm kontrol sizin elinizde. Tarlalarınıza ne ekeceğinize, nasıl görüneceğini ve diğer tüm detaylarlarla siz ilgileniyorsunuz. Kendinizi gerçek bir tarımcı gibi hissetmenizi sağlar..

Farming Simulator 14 İndir