9/11/2019

Güncel 1 Yıllık Ücretsiz VPN Kampnanyası 2019


DNS Ayarları, VPN Kampanyası

1 Yıllık OkayFreedom VPN Kampanyası 2019



Merhaba arkadaşlar sizlere OkayFreedom VPN kampanyası hakkında bilgi vereceğim. Bilindiği üzere çoğu VPN uygulamaları ve progamları ücretsiz olarak hizmet vermiyor. bizlerde bu ve bunun gibi kampanyalar çıktıkca sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Bugün 1 Yıllık Okay VPN Kampanyası hakkında bir anlatım hazırladık.  Aşağıda sizlere vereceğim link'den kampnya sayfasına ulaşarak 1 Yıllık OkayFreedom VPN kullanım hakkı kazanabilirsiniz..


Ücretsiz 1 Yıllık Okay VPN Pro Aboneliği Nasıl Alınır ?

 


Öncelikle kampnya sayfasına aşağıdaki lin'ke tıklayarak ulaşıyoruz. Daha sonra sizden E-mail adresinizi girmenizi isteyecek. Mail adresinizi girdikten sonra adrese indirme bağlantısı ve 1 yıllık ücretsiz kullanacağınız Serial şifreniz gönderilecek. Güle Güle Kullanın..

 

Kısaca: VPN Nedir, Ne İşe Yarar ?


 

Çeşitli nedenlerle bazı web sitelerine girişler devlet tarafından engellenebilir. Facebook, Twitter, YouTube, Wikipedia ve diğer web siteleri gibi. Durum böyle olunca bu adreslere giriş yapmak için kullanıcıların ekstra işlemler yapması gerekir. Tam olarak burada VPN programları veya uygulamarı devreye girer. 


Uyarı Bağlantıya Tıkladıkdan Sonra (Reklamı Geç) Diyerek Siteye Ulaşabilirsiniz.