3/17/2018

YouTube Go İle İnternet Harcamadan Video İzle!

YouTube Go ile internet harcamadan video izle!

YouTube Go İle İnternet Harcamadan Video İzle!



Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere gündemden düşmeyen YouTube'un yeni hizmetin olan YouTube Go hakkında güzel bir yazı hazırladık..

Peki nedir bu YouTube Go ve ne işe yarar ?

YouTube Videoları indirip çevrimdışı olarak izlemeye izin veren Youtube GO Türkiye’de kullanıma sunuluyor. Google tarafından yapılan resmi açıklama ile kullanıcıların YouTube’tan video indirip daha sonra internete bağlı değilken bu videoları izlemesine imkan veren YouTube GO, Türkiye ile birlikte 130’u aşkın ülkede kullanıma sunuluyor. Açıklamaya göre, YouTube Go hem iPhone ham de Android marketlerindeki yerini alacak
Evet arkadaşlar YouTube Go bizlere çevrimdışı olarak video izleme fırsatı tanıyor.

Yani wifi olan bir yere gittiğimiz de sevdiğimiz kanalların videolarını indirip daha sonra internet harcamadan izleme imkanını bizlerle buluşturmuş oluyor..
Bu uygulamanın oldukça güzel bir yanı var oda indirme seçeneği!
Temel Kalite, Standart, ve Yüksek kelite olarak 3 ayrı indirme seçenekleri mevcut, isteyen istediği kaliteyi seçerek indirme yapabiliyor.

Bunları birazdan resimli olarak anlatacağım!
Arkadaşlar bu yeni uygulamayı ilk kez kullanan biri olarak sizlere uygulama hakkında fikir ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Uygulama da eksiklikler elbette var. Ama yeni bir hizmet olduğu için bunlar zamanla giderilir diye tahmin ediyorum. ve uygulamayı kullanmaya başladığımda deneme amaçlı 1 saat 20 dakikalık bir videoyu standart kalite olarak indirdim. İndirmeden önce indirme boyutları bizlere sunulduğu için oradan gördüğüm indirme boyutları beni oldukça şaşırttı. Yani hangi indirme seçeneğini seçerseniz seçin  oldukça az internet harcayarak download yapması beni şaşırtmadı desem yalan olur. Çünkü YouTube Go indirme konusunda oldukça hızlı ve başarılı.

İndirme boyutlarını da göz önüne alırsak takdire şayan diyebilirim..
Sizlerin de bu uygulamayı denemesi için bir resimli anlatım hazırladık.  Dilerseniz şimdi YouTube Go ile nasıl video indirilir ve çevrimdışı yani "İnternet Olmadan" nasıl izlenir ondan bahsedelim.


Not: Anlatıma geçmeden önce YouTube Go'yu uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz..


Ücretsiz internet harcamadan video izle
Uygulamayı ilk açtığımızda
bizi böyle bir sade arayüz karşılıyor.

YouTube go ile video indirme
Biz yukarıdan indirmek istediğimiz
videoyu arayıp buluyoruz ve üstüne tıklıyoruz.

YouTube go video indirme
Daha sonra buradan
indirmek istediğimiz kaliteyi seçip İNDİR diyoruz

YouTube go ile video indirme
Videomuz indi 
artık internetten bağımsız olarak ve internet 
harcamadan video izleyebiliriz..