7/03/2018

En İyi 3 Klavye Uygulaması ? ANDROID - 2018

Her telefonda aynı klavyeyi kullanma ?

Her Telefonda Aynı Klavyeyi Kullanma ?


Merhaba arkadaşlar bugün (ANDROİD) kullanıcıları için ücretsiz En İyi 3 Klavye Uygulamasını sizler için derledik. Bildiğiniz gibi Android cihazların her marka ve modelinde başka bir klavye uygulamaları kullanılıyor. Durum böyle olunca her telefon değiştirdiğimizde karşımıza farklı bir klavye düzeni çıkıyor. Bugün sizler için önereceğimiz klavyelerin herhangi birini kullanarak bu sorunu kolayca aşabilir, ve alıştığınız klavyenizi değiştirmek zorunda kalmazsınız. Nasıl mı ? telefonunuzu değiştirseniz dahil kullandığınız klavyenizi tekrar yeni telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Tekno
Kurulum Mesajı;

Bu ve benzeri konuların devamı için konu altına bulunan yorumlar kısmından yorum yapmayı, emoji bölümünden ifade bırakmayı unutmayın..

En İyi 3 Android Klavye Uygulamaları 2018


1 - Gboard Klavye

Her telefonda aynı klavyeyi kullanma ?

Gboard - Google Klavye Özellikler - İNDİR

Gboard'da hız ve güvenilirlik, Kaydırarak Yazma, Google sesle yazma ve sevdiğiniz diğer tüm Google Klavye özelliklerinin yanı sıra Google Arama yerleşik olarak bulunmaktadır. Artık uygulama değiştirmeye gerek yok; doğrudan klavyenizden arama yapıp paylaşabilirsiniz. Kaydırarak Yazma — Parmağınızı harfler arasında kaydırarak daha hızlı yazın Google sesle yazma — Hareket halindeyken metni kolayca dikte edin Arama ve paylaşma: — Google'dan istediğiniz her şeyi aramak ve paylaşmak için G'ye basın: • Etrafınızdaki mağazalar ve restoranlar • Hava durumu tahminleri • Haber makaleleri • Spor sonuçları • Ve Google'da arayabileceğiniz diğer her şey Emoji Arama — İstediğiniz emojiyi daha hızlı bulun GIF'ler — En doğru tepkiyi vermek için GIF'lerde arama yapın ve beğendiğiniz GIF'i paylaşın. Birden çok dilde yazma — Artık diller arasında manuel olarak geçmeye gerek yok. Gboard, etkin dillerinizden herhangi birinde otomatik düzeltme yapıp önerilerde bulunacaktır. Google Çeviri — Klavyede yazarken çeviri yapın

2 - SwiftKey Klavye

Her telefonda aynı klavyeyi kullanma ?

SwiftKey Klavye Özellikler - İNDİR

SwiftKey Klavye en iyi sonraki kelime tahmini, daha akıllı otomatik düzeltme, 800'den fazla emoji ve çok daha fazlasını sunan Android için ücretsiz bir klavye uygulamasıdır! SwiftKey Android üzerinde size akıllı ve hızlı yazma olanağı sağlayan ücretsiz bir alternatif klavyedir. Hızlı SMS, sohbet, metin ve e-posta için Android'deki en iyi klavyedir ve tüm uygulamalarınızda varsayılan hale gelmeye başlamıştır. 30 renkli tema, her türlü ekran boyutu ve cihaz için klavye düzenleri dahil olmak üzere pek çok özelleştirme özelliğine sahip olup 60'tan fazla dili destekler. EMOJI VE EMOJI TAHMİNİ 800'den fazla emoji karakteri (suratlar) ve akıllı emoji tahminin keyfini çıkarın. Bize özel tahmin teknolojimiz eğlenceli cümleler ve herkesi gülümsetmek üzere kelimelerinize uygun emojileri önerir! MİLYONLARIN GÜVENİNİ KAZANMIŞ Android üzerindeki en iyi ve en yüksek değerlendirmelere sahip klavye şimdi ücretsiz. KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ TAHMİNLER Siz yazdıkça sizden öğrenen ve giderek daha akıllı hale gelen düşünce okuyan kelime tahminleri. DAHA AKILLI OTOMATİK DÜZELTME En dağınık yazma biçimi için bile akıllı düzeltmeler MÜTHİŞ TEMALAR SwiftKey Store'den ücretsiz ve premium temalarla klavyenizin görünümünü özelleştirin. KLAVYENİZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ Ayır. Boyutlandır. Yerinden kaldır. Gereksinimlerinizi karşılayan güçlü araçlarla klavyenizle oynayın. Çok dilde yazma. 200+'tan fazla dil arasından seçim yapın ve aynı anda en fazla üç dilde yazın.


3 - Tambu Klavye

Her telefonda aynı klavyeyi kullanma ?

Tambu Klavye Özellikler - İNDİR

ambu Klavye tamamen ihtiyacına yönelik. Üstelik piyasadaki birçok klavye uygulamasından farklı olarak tamamen ücretsiz ve reklamsız! Birçok uygulamanın gücünü bir araya topla! Sadece yazıdan çok daha fazlasını paylaş! Ayrıca, onlarca teması ile Android tuş takımını inanılmaz gösterecek! Gelişmiş ve akıllı kelime önerisiyle daha hızlı yaz! Eğlenceli ve güncel Türkçe çıkartmaları arkadaşlarınla şimdi paylaş! Türkiye’ye özgü yerli ve sevimli karakterlerle duygularını çok daha iyi ifade et! Tambu Klavye 800'den fazla emoticon ve gif ile en mükemmel emoticon klavye uygulamasıdır ve Android telefonlar için renkli birçok harika özelliği ücretsiz ve reklamsız olarak sunar: - 800'den fazla emoticonu, Türkçe hareketli çıkartmaları ve gifleri kullanarak sohbetinizi daha eğlenceli hale getirin ! - Klavyenizi benzersiz kılacak onlarca tema ! - Bir tıkla gönderebileceğin yüzlerce atasözü ! - Bir tıkla konumunu paylaş! - Android Klavyeni kişiselleştir . Türkiye’den benzersiz bir fotoğrafı veya istediğin herhangi bir fotoğrafını arka plan resmi olarak belirle ! - Dil Çevirisi (tercüme) özelliğiyle istediğin dilde yaz. Tambu duygularına tercüman olsun ! - Parmağını kaydırarak yazma özelliği ile daha hızlı yaz ! - Türkçe’ye özel otomatik düzeltme özelliği ile hatanın ucundan dön