8/09/2018

Android Kısa Mesaj (SMS) Engelleme Ayarları Detaylı Anlatım



Uygulama Kullanmadan SMS Engelleme


Bugün Android cihaz kullanıcıları için hazırlamış olduğumuz; Kısa Mesaj (SMS) engelleme işlemi nasıl yapılır ? adlı yazımızı sizlerle paylaşıyoruz. Bilindiği gibi bu işlemi yapan oldukça fazla uygulama ve ücretli servis var, ama kullandığımız Android işletim sistemli telefonlarımız da bu özellik zaten mevcut iken bu gibi uygulamaları kullanmak gereksiz olurdu.

Ne
yazıkki bu ayarların telefonunda olduğunu bilmeyen kullanıcılar çözümü uygulama veya ücretli servisler kullanarak çözmeye çalışıyor.

Bizler bu yazımız da Android telefon kullanıcılarının en kolay şekilde numara engelleme işlemini nasıl gerçekleştirebileceğini anlatmaya çalıştık. Umarız ki bu yazımız bir ışık olur..

Ayrıca Bknz;



Mesaj Engelleme işlemi Detaylı Anlatım


Aşağıda sizlere hazırlamış olduğumuz Kısa mesaj engelleme işlemi tamamen Android tabanlı telefonlarca kullanılan sistem üzerinden yapılmaktadır. Herhangi bir telefon değiştirme, Formatlama vs durumlarda aynı işlemi tekrar yapmayı unutmayınız.


SMS Engelleme Detaylı ve Resimli Anlatım



Öncelikle telefonunuzun mesaj bölümünü açın.



1 - İlk olarak mesajlar bölümüne gelerek engellemek istediğimiz mesajın üstüne 3 saniye kadar basılı tutuyoruz.


2 - Daha sonra açılan ekran üzerinden (Görselde Görüldüğü Gibi) ''İstenmeyen Numara Kaydet'' diyerek işlemi bitirmiş oluyoruz..